5 نکته ای که باید هنگام ورود به بازار کار به عنوان فارغ التحصیل دانشگاه بدانید
5 نکته ای که باید هنگام ورود به بازار کار به عنوان فارغ التحصیل دانشگاه بدانید
یکی از دغدغه های فارغ التحصیلان ورود به بازار کار است. در این مقاله پنج نکته کاربردی که شما را برای حرفه ای شدن آماده می کند معرفی خواهیم کرد.
- مشخص کنید که دقیقا چه می خواهید:
سعی کنید به سوالات زیر جواب دهید زیرا پاسخ آنها می تواند به شما برای یافتن موقعیت شغلی مناسب تر کمک کند.
چه موقیعت های شغلی و صنایعی به مدرک من نیاز دارند؟
چشم انداز آینده برای این موقعیت ها چیست؟
به چه صنایع و شرکت هایی علاقه مند هستم؟
چه مهارت هایی برای موقعیت هایی که به آنها علاقه مندم لازم است؟
آیا نیز است مهارت هایی دیگری را کسب کنم؟
- انتظارات واقع بینانه داشته باشید
در حالی که نباید انتظارات خود را پایین بیاورید، باید ذهنیت واقع بینانه ای داشته باشید تا بتوانید مسیر شغلی خود را ترسیم می کنید و شروع به درخواست شغل کنید موفقیت حرفه ای قابل دستیابی است، اما یکباره به دست نمی آید. در طول تحصیل، مهارتها و مدرکی کسب کردهاید که فرصتهای زیادی را برای موفقیت در اختیار شما قرار میدهد، اما احتمالاً تجربه کاری محدودی دارید. در نظر گرفتن صلاحیت های خود از دیدگاه یک کارفرمای بالقوه مفید است تا بتوانید انتظارات آنها را بهتر درک کنید. به اولین شغل خود پس از فارغ التحصیلی به عنوان فرصتی جدید برای کسب تجربه کاری ارزشمند فکر کنید.
- اهداف معنی داری برای جستجوی شغل تعیین کنید
اهداف، اعمال ما را هدایت می کنند. اهداف روزانه به شما کمک می کند تا سازماندهی شده باشید و به شما امکان می دهد از زمان خود به طور موثر استفاده کنید. تکنیک جستجوی شغل 15-10-2 روشی اثبات شده برای یافتن موفقیت آمیز شغل سریعتر از کاریابی معمولی است. این رویکرد شامل یافتن 15 منبع، ایجاد 10 تماس و داشتن 2 تعامل چهره به چهره در هر روز با افراد در شبکه یا کارفرمایان است.
- به دنبال فرصت هایی برای شبکه سازی باشید
ورود به بازار کار به عنوان یک فارغ التحصیل دانشگاه، بهترین زمان برای شبکه سازی است، و شما در حال حاضر شبکه بزرگی از ارتباطات دارید که ممکن است حتی متوجه وجود آنها نشده باشید. دوستان، خانواده، همکلاسی ها و اساتید منابع خوبی برای شبکه سازی هستند. از خود بپرسید که آیا کسی را می شناسید که در حال حاضر در صنعت، شرکت یا در موقعیتی که به آن علاقه دارید کار کند یا خیر. برای ایجاد تماس های خود و ایجاد روابط جدید با افرادی که با آنها ارتباط دارید، وقت بگذارید. در تعاملات خود با افراد، در مورد اهداف خود و آنچه به دنبال آن هستید شفاف باشید. از هر منبعی که توسط دانشگاه برای شبکه سازی ارائه می شود، مانند نمایشگاه های کار و رویدادهای فارغ التحصیلان استفاده کنید. با همه صحبت کنید و از اینکه به آنها اطلاع دهید که به دنبال شغل هستید نترسید.
- به گسترش افق های خود ادامه دهید
هنگامی که شغلی پیدا کردید، به یادگیری و تعیین اهداف شغلی برای خود ادامه دهید. فعال باشید، سوال بپرسید، از آموزش و کسب مهارت های جدید غافل نشوید. همانطور که به دنبال پیشرفت شغلی خود هستید، به یاد داشته باشید که از دیگران برای اهداف شغلی خود حمایت کرده و به آنها کمک کنید. رزومه و پروفایل های استخدام آنلاین خود را به طور مداوم به روز کنید. با نشان دادن ارزش و اخلاق کاری خود، روابط طولانی مدت در حرفه خود ایجاد کنید. این روابط می تواند به شما در سازمان فعلی و همچنین در موقعیت های آینده کمک کند.
تبدیل شدن از یک فارغ التحصیل دانشگاه به نیروی کار حرفه ای یک فرآیند است، اما با صرف زمان و تلاش برای به کارگیری این اصول در جستجوی شغل، موفق خواهید شد. به یاد داشته باشید که موقعیت های خوب نصیب کسانی می شود که صبر می کنند، اما چیزهای بهتر نصیب کسانی می شود که عمل می کنند.